Εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη με την Κάτια Μακρή και τον Real fm 97.8

• Ένα από τα πιο σημαντικά διακυβεύματα των εκλογών είναι η κάθαρση για ορισμένους τομείς της δημόσιας ζωής, όπως για το δυστύχημα-έγκλημα στα Τέμπη και φυσικά για το κρίσιμο ζήτημα των υποκλοπών. Αποτελούν δύο παραμένουσες πληγές που θα πρέπει με Εξεταστικές και Προανακριτικές Επιτροπές της προσεχής Βουλής και σε συνδυασμό με τα βήματα που θα κάνει η Δικαιοσύνη, να κλείσουν.

• Σε ότι αφορά το διπλό τεράστιο σκάνδαλο των υποκλοπών και της συγκάλυψής τους μπορεί να συσταθεί Εξεταστική Επιτροπή, η οποία θα εξελιχθεί σε Προανακριτική με βάση τα πολύ βαριά στοιχεία, που ήδη έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας. Θα μπορούσε ωστόσο να οδηγηθούμε κατευθείαν σε Προανακριτική Επιτροπή με βάση τα ίδια στοιχεία, εφόσον υπάρξει και η προβλεπόμενη ανατροφοδότηση με τη Δικαιοσύνη, των σχετικών συνταγματικών προβλέψεων.

• Όσοι παραμένουν στην ιδεολογία του ρατσισμού, της ξενοφοβίας, της βίας εναντίον κάθε διαφορετικού και της προσομοίωσης με τις ναζιστικές, εντέλει, αντιλήψεις, προφανώς δεν θα έχουν καμία πρόθεση και καμία πρόσκληση για να υπερψηφίσουν αριστερά κόμματα.

Advertisement
Αρέσει σε %d bloggers: