Αθήνα, 25 Ιουλίου 2018 – «Γινόμαστε όλοι αρωγοί σε αυτή την ανείπωτη τραγωδία για τον λαό μας» δήλωσε ο Πρόεδρος της Βουλής στην αιμοδοσία του Συλλόγου Υπαλλήλων για τους πληγέντες των πυρκαγιών

 

«Ζούμε στιγμές που διαμορφώνουν ένα συλλογικό επίπεδο στη συνείδηση του λαού μας. Στιγμές που δεν ξεχνιούνται και που εμποτίζουν τη σκέψη και τη στάση ζωής όλων μας, έτσι ώστε να μην επαναλαμβάνονται αυτές οι τραγικές καταστάσεις τις οποίες ζούμε και κυρίως να μην χάνονται ανθρώπινες ζωές». Αυτό τόνισε ο Πρόεδρος της Βουλής, κ. Νικόλαος Βούτσης, στη διάρκεια της εθελοντικής αιμοδοσίας που διοργάνωσε ο Σύλλογος των Υπαλλήλων της Βουλής στο Εντευκτήριο του Κοινοβουλίου. Η σημερινή αιμοδοσία ήταν αφιερωμένη στους πληγέντες των φονικών πυρκαγιών και πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την υπηρεσία αιμοληψίας του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς». Τον Πρόεδρο της Βουλής συνόδευσε ο Ειδικός Γραμματέας  κ. Κωνσταντίνος Βασιλάκης.

Όπως τόνισε ο κ. Βούτσης, «συγχαίρω τον Σύλλογο των υπαλλήλων της Βουλής και βεβαίως τις υπηρεσίες αιμοληψίας του νοσοκομείου Γεννηματάς για την εγρήγορση, την ευαισθησία και την ετοιμότητα που επιδεικνύουν. Οι εργαζόμενοι στο Κοινοβούλιο δίνουν το “παρών” προσφέροντας αίμα το οποίο είναι απόλυτα αναγκαίο για τους πάρα πολλούς ανθρώπους που το έχουν άμεση ανάγκη αυτές τις δύσκολες ώρες».

Στην αιμοδοσία προσήλθαν πάνω από 180 άτομα και συγκεντρώθηκαν πάνω από 160 μονάδες αίματος.

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: