Συνέντευξη στην ΝΕΤ FM 105,8

Συνέντευξη στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ 105,8 και στους δημοσιογράφους Β. Μπεσκένη και Γ. Παντελάκη

Δεν είναι θέμα εξυπνάδας, είναι θέμα συμφερόντων που εξυπηρετεί κάθε πολιτική δύναμη, τόνισε μιλώντας στη ΝΕΤ FM ο Νίκος Βούτσης, υπεραμυνόμενος της στρατηγικής που παρουσιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ. «Υπάρχουν πολιτικές δυνάμεις που δεν έχουν πρόβλημα ότι υπάρχουν 1.500.000 άνεργοι. Για εμάς αυτό είναι το πρώτο πρόβλημα και λέμε κανένας μόνος του στην κρίση» δήλωσε χαρακτηριστικά. Αναφερόμενος στη Χρυσή Αυγή, ο γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι υπάρχει μια ιδεολογική παλινόρθωση της άκρας δεξιάς μέσα στη συντηρητική κυβερνώσα παράταξη.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Στα μέσα και στα έξω» με τον Βασίλη Μπεσκένη και τον Γιάννη Παντελάκη.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: «Την άλλη στρατηγική που παρουσιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ, φαντάζομαι, ότι δεν είναι τόσο ιδιαίτερο ώστε να μην το σκεφτούν όχι μόνο εσωτερικά, αλλά και οι Ισπανοί και οι Ιρλανδοί οι Πορτογάλοι»;

Ν. ΒΟΥΤΣΗΣ: «Δεν είναι θέμα εξυπνάδας, είναι θέμα συμφερόντων που εξυπηρετεί κάθε πολιτική δύναμη, ακόμα και με εθνικό ακροατήριο που έχουμε πλέον στην Ελλάδα. Είναι θέμα ευρύτερων και σαφέστερων συμφερόντων και στη χώρα ο καθένας πώς τα βλέπει και πανευρωπαϊκά. Υπάρχουν πολιτικές δυνάμεις που δεν έχουν πρόβλημα ότι υπάρχουν 1.500.000 άνεργοι. Για εμάς αυτό είναι το πρώτο πρόβλημα και λέμε κανένας μόνος του στην κρίση».

ΓΙΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ν. ΒΟΥΤΣΗΣ: «Το ΠΑΣΟΚ επειδή βρίσκεται σε μια κατάσταση παράλυσης, δεν έχει καταλάβει Χριστό για το τι παίζει. Εδώ υπάρχει μια ιδεολογική παλινόρθωση της άκρας δεξιάς μέσα στη συντηρητική κυβερνώσα παράταξη. Όταν βγαίνει και λέει στην Ομόνοια ότι κανείς πριν δυο χρόνια δεν θα τολμούσε να πει για λαθρομετανάστες και τώρα όλοι λένε λαθρομετανάστες, αυτό ήταν το υπέδαφος και το θερμοκήπιο που βοήθησε τη Χρυσή Αυγή. Και βέβαια δεν δεχόμαστε την θεωρία των δυο άκρων που προσπαθούν να βάλουν εναντίον της Αριστεράς».

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη σε τρία μέρη, εδώ:

http://www.ert.gr/sinentefxis-sti-net-fm/item/21885-%CE%9D-Boytshs-%C2%ABKanenas-monos-toy-sthn-krish%C2%BB

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: